7 razloga zašto volimo ljetovati u hotelima

Hotel je jedino mjesto na svijetu kojem je konačni cilj, misija i vizija pružiti vam nezaboravno iskustvo i osigurati da se osjećate tako dobro da se poželite vratiti čim prije.

1. Hotelske sobe imaju sve potrebno za užitak: prostrane ugodne krevete, prekrivene posebnim pokrivačem koji se spremaju sami od sebe, kupaonicu koja se sjaji, slike stoje ravno i uvijek sve besprijekorno radi. Netko drugi brine da je sve funkcionalno, uredno i lijepo samo za vas. A sve stvari koje prljaju, mažu i traže našu pažnju (pećnica, napa, garaža) tuđa su briga (barem tih par tjedana ljetovanja). Hotelska soba stvorena je da vas ugosti na najbolji mogući način, dajući vam sve što trebate i čuvajući vas od svega što vas opterećuje.

hotel-2

Opustite se i uživajte. Sve ostalo naša je briga.

2. Hotelske su sobe poznate po tome da imaju terase s pogledom, stvorenim za uživanje. Sjednete na predivnu terasu, gledate mirnu, prozračnu prirodu, mirišite more i borove – a ne morate ništa, jer ste na odmoru da biste se odmarali. Možete sjediti kratko ili satima. Za to vrijeme drugi će skuhati ručak, pospremiti sve što treba. Vaše je da se prepustite zasluženom odmoru uz predivne vizure.

3. U papučama možete odšetati na opuštajuću masažu ili u saunu, prepustiti se ugodnom spa iskustvu, odabrati mirisne aromaterapeutske tretmane, opustiti se kod frizera ili pedikera. Ako vam se ide, otići ćete u teretanu. Kad vam se lounga, tu je lounge bar, slastičarnica, cafe bar. Možete jesti kolače i piti kavu, kupovati simpatične suvenire ili samo sjediti i mindfully biti prisutni u trenutku i odmarati se zavaljeni u ugodnu hotelsku fotelju… Spojiti se na wifi, ili čitati knjigu. Hotel je umanjena verzija grada, ali sa isključivo dobrim sadržajima. Hotel je – najbolje od života, sve u dohvatu od pet minuta laganog hoda.

hotel-4

Prepustite se zasluženom odmoru.

4. Moje je dijete jednom na pitanje što je bilo za večeru u hotelu Vespera radosno reklo – SVE! Švedski stol je – SVE! Dijete je redom nabrajalo čega sve tu ima: raznih riba, i puno raznog mesa, povrće i njoke i razne pašte, puno umaka, i salata, i razna šarena jela koja izgledaju fino. A tu su i torte, kolače, voće, puding i sladoled. I možeš uzeti što god želiš. Sam! Oduševljeno obiljem, dijete je reklo i ovo: bilo je više stolova na kojima je hrana, nego onih gdje se jede. Smijali smo se djetetu, iako dijete nije ništa krivo reklo i ima potpuno pravo – užitak u večeri na kojoj je posluženo SVE stvara opuštenu sliku blagostanja i dobroga života. A to SVE je netko pripremio rukom profesionalca, s ljubavlju i pažnjom. Sve je fino, dostupno i lijepo složeno. A životna dvojba se na trenutak svodi na odabir između ribe i mesa, između umaka i grila; tikvica ili gljiva, morskih plodova ili zanosne salate. Tako se da živjeti.

hotel

Očekuje vas odlična hrana i vrhunska usluga!

5. A onda, nakon večere, hotel nudi terasu. Glazbu. Mirisna vina. Ukusne koktele. Smijeh. Opuštene ljude. Iste one ljude s kojima nervozno trubimo na semaforima dok se probijamo do posla gradskim ulicama – ali ovdje su svi vedri, lica su im preplanula, opuštena i vedra. Ugodne terase s pogledom, iskusne ruke masera i aromaterapeuta, nevidljiva skrb hotelskog osoblja, bogat bife na kojem ste nahranili sve svoje gastro-želje, zanosni osjeti mora, sunca, soli, ljepote i zadovoljstva pretvaraju ljude u najbolje verzije sebe. Spremne na smijeh, radost, upoznavanje s drugima i kvalitetan život. Znate onaj grleni smijeh koji se čuje ljeti sa hotelskih terasa? To je krajnji cilj hotelskih timova. Omogućiti vam da se opustite i otkrijete najveseliji, najzadovoljniji i najsretniji dio sebe.

6. Hotel je jedino mjesto na svijetu čija je primarna zadaća brinuti o vama, vašim potrebama, željama i zadovoljstvu 24 sata na dan. Svaka profesija ima svoje zadatke, svoju misiju i ono čemu teži. Hotelu je misija da se vi osjećate dobro. Ne dobro. Sjajno! Prostori iz pera umjetnika arhitekture, vrhunski materijali, dizajn, mirisi, ambijentalna rasvjeta, nasmijano i vedro osoblje, tretmani za zdravlje i ljepotu u nestvarno lijepim prostorima, očaravajući vrtovi puni raskošnog cvijeća i lijepo oblikovanih biljaka… Ugostiti čovjeka nikad nije skrb samo o elementarnim potrebama. Potrebno je puno, puno više. Odlični hoteli to znaju. I zato ih volimo.

hotel-1

Fina jela pripremljena su sa puno ljubavi i pažnje.

7. I na koncu, u hotel uvijek idete iz nekog razloga. Obično jer je hotel Negdje, a to Negdje pruža Nešto dovoljno vrijedno da proputujete stotine, ili tisuće kilometara da biste ga doživjeli. Kad je vaše Negdje Lošinj, onda znate da je hotel samo točka na i opuštajuće, energizirajuće, vitalizirajuće prirode, predivne kulture, simpatične mediteranske arhitekture i životnog užitka. Dopustite Lošinju da vas pozitivno izmori šetnicama, sportskim aktivnostima jedrenja, bicikliranja, dugih izleta, plivanjem, suncem, plesom i morem. Našim hotelima prepustite da vas odmore svojom ljepotom, spa & wellnessom, ugodnom atmosferom, vrhunskom hranom i aktivnom dobrodošlicom naših timova. I samo budite. Sve ostalo ćemo odraditi mi!

hotel-3

Dobro nam došli u Lošinjske hotele!

This post is also available in: English Italian German

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *