Neodoljivi šarm djece iz hotela Vespera

Usnule ljepotice, japansko – hrvatska prijateljstva
i zabava koju ni vodene kozice nisu uspjele pokvariti

vespera-1

Animacijski tim hotela Vespera

Ljetovanje s djecom posebna je privilegija i radost. Ništa nas ne može ganuti, nasmijati, oduševiti – koliko djeca. A u našem hotelu imamo puno djece, svake godine, cijelo ljeto, i naš je animacijski tim zato prepun radosnih, smiješnih i dirljivih priča iz našeg kratkog (ali slatkog) druženja sa vašom (i našom) djecom.

Podijelit ćemo četiri pričice, koje su klasik naših slatkih uspomena i koje nas ispunjavaju zadovoljstvom i zahvalnošću – a vas pozivamo da dodate u komentare svoje inspirirajuće priče iz boravka Vaše djece u našem hotelu :)

1. Usnule ljepotice, ukupno pedesetak

Prostori za dječji boravak u našem hotelu rijetko su kad tihi (to sigurno možete zamisliti) – žamor jezika, dječjih glasića raznih dobi, pjesmice i cika uobičajena su zvučna kulisa dječjeg ljetovanja. Tako je bilo i tog kišnog dana. Odlučili smo pustiti djeci crtić – 50-ak djece posjedalo je na pod u slatkom iščekivanju – gledali smo Uspavanu ljepoticu. Zamračili smo prostoriju, pustili film i uskoro čuli sumnjivu tišinu. Pogledali smo djecu i iznenađeno konstatirali da sva djeca, od 3-15 godina leže i spavaju! Kupanje, sunčanje, skakanje i uživancija uzeli su svoj danak – djeca su bila prilično umorna i trebao im je samo mali poticaj da legnu i zaspu. Postali su naše uspavane ljepotice! Animacijski tim se smijao ovoj nevjerojatnoj dogodovštini danima.

vespera-2

Neka prijateljstva su neraskidiva

2. Jezična barijera? Nema toga kod djece!

Komunikolozi kažu da se samo oko 7% komunikacije odvija riječima. Djeca to jako dobro znaju. Svaki dan gledamo kako se djeca iz raznih zemalja uspješno dogovaraju i igraju, ali najzanimljivije su nam bile dvije djevojčice – jedna iz dalekog Japana, druga iz Zagreba, koje su 2013. stvorile dobro čvrsto ljetno prijateljstvo No, budući da su bile nerazdvojne, roditelji su odlučili pomoći im, tako da se djevojčice i dalje dopisuju na engleskom – uz svesrdnu pomoć roditelja, što smo saznali ove godine, kada je djevojčica iz Zagreba ponovno došla kod nas u Vesperu. Moramo dodati: koji je to kapital – u ranoj dobi početi graditi snažna međunarodna prijateljstva – svijet odmah izgleda kao pitomije i ljepše mjesto kad u njemu imaš puno prijatelje u raznim gradovima i dalekim zemljama! Veliki bravo za djevojčice i njihove roditelje!

3. Vodene kozice, Pino i privatna rođendanska proslava

Djeca jako vole našu maskotu, Pina. Pino je inspiriran bujnim borovim šumama pod kojima se djeca u sigurnosti hladovine mogu mirno igrati cijele ljetne dane. Jedna je djevojčica iz Beča molila obitelj da ljetuju u Vesperi baš zbog Pina, kojeg je vidjela na našim reklamnim materijalima. Nakon sedam dana veselja u našem animacijskom klubu djevojčica je dobila vodene kozice – i to baš na svoj rođendan. No, naši animatori nisu dopustili da vodene kozice pokvare užitak u ljetovanju – Pino, animatori i torta krenuli su ravno u sobu bolesne djevojčice i tamo napravili veselu zabavu. Djevojčica je u hotelu ostala još tri dana i u programu Mini Kluba sudjelovala sa balkona svoje sobe. Uz ljubav i prijateljstvo stvarno ne postoje prepreke i sve je moguće i ispadne na dobro.

vespera-3

Hotelske maskote Pino i Pineta

Raditi s djecom i za djecu, a ne biti nasmijan i vedar, to svakako nije moguće. Naš je tim zahvalan na prilici da radi s djecom i za djecu, i na taj način obogati Vaš obiteljski život, ali i svoj život. Dobro nam došli u Vesperu!

4. Pino i DIY Vespera na terasi zagrebačke obitelji
Obitelj jedne naše male gošće iz Zagreba dirnula nas je fotografijama koje su nam poslali – djevojčica je željela produljiti svoje ljetovanje, pa su na svojoj terasi napravili DIY Vesperu – gumeni čamac bio je bazen s naših terasa, a kredama u boji nacrtali su našeg Pina – i zabava je mogla početi. Djeca nas uvijek iznova ostave bez daha. I još jedna dirljiva priča – djevojčica iz Slovenije za svoj je rođendan naručila tortu na – Pina. Pored svih lijepih crtanih likova – djevojčica je svoju radost i užitak vezala uz našeg Pina. Što reći – takve dogodovštine nas dirnu i potaknu da budemo još bolji, kako bismo nastavili ispunjavati srca i duše naših malih gostiju dragocjenim iskustvima. Jer, što više radosti imaš u duši i lijepih iskustava, tim bolje.

Hvala Vam što dijelite s nama radost života, roditeljstva i ljetovanja!

Naši dragi gosti podijelili su s nama fotografije sa (i nakon) odmora u Hotelu Vesperapogledajte FOTO GALERIJU

This post is also available in: English Italian German

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *