Topla mediteranska jesen uz kupanje u moru i vedre ugodne zimske šetnje u mirisnom okružju vazdazelenih šetnica

Ako nikada niste proveli jesen na Lošinju, sigurno ne možete niti zamisliti idealnu ljetno-jesenju toplinu, kombiniranu sa mirnim ugođajem, još uvijek ugodno i toplo more za kupanje, opojne večeri i očaravajuća jutra… a ako nikada niste proveli zimu kod nas – zamislite kako sjedite na terasi kafića, upijajući još uvijek toplo mediteransko sunce i energizirajuće mirise mora i borova

kamencici

Wellness na otvorenom – to je Lošinj!

Ljetovanja su uobičajen i važan bijeg iz užarenih gradova, minimum očuvanja zdravlja, životnog zadovoljstva i vitalnosti. Djeca se vesele kupanju, odrasli plivanju i sunčanju, veselimo se šetnjama, lijepim vidicima, ukusnoj hrani, druženju i opuštanju. Već znamo kako se na Lošinju lijepo ljetuje, znamo gdje je naša omiljena Lošinjska plaža, vjerujemo hotelima u koje idemo, restoranima u kojima se opuštamo i cijela priča s ljetovanjem sigurna je životna oaza naših života.

Ali, ljetovanje je samo dio ciklusa naših životnih napora i neophodnih predaha; da bismo mogli dati najviše od sebe u ključnim životnim izazovima trebamo skrbiti o svojim resursima, svojem zdravlju, miru i opuštenosti. Važno je obnoviti se, odmoriti i osvježeni pristupati svojim poslovima, odnosima i životnim situacijama. Ponekad je par dana odmora efektivnije za poslovne rezultate od tjedan dana rada kad smo izmoreni i prezasićeni stresom i napornom rutinom.

Lošinj je idealan za predah u svakom dobu godine; kod nas se možete kupati u moru i nakon rujna, ali i u listopadu; zime su ugodne i blage, priroda sunčana i zelena cijele godine, a proljeće stiže već krajem veljače. Kad god dođete, pronaći ćete idealnu oazu opuštanja, ljepote i sklada, a ljekovitost naše prirode uvijek će osnažiti Vaše tijelo i duh slapovima vitalnosti.

losinj

Mirisan i zimzelen otok

Kao hotelska kompanija koja želi na najbolji način skrbiti o vašoj dobrobiti osiguravamo Vam sve popratne sadržaje za okrepu i obnavljanje – wellness, spa clinic, signature masaže s esencijama autohtonog bilja, morskih algi i ljekovite gline, ukusnu hranu i vino, sportske programe, plućnu rehabilitaciju.

Mi smo tu da vas vratimo u harmoniju i balans, da Vam vratimo životnu energiju i omogućimo da se odmorite na svim razinama i u skladu s Vašim potrebama. Timovi iskusnih terapeuta, wellness stručnjaka, fizioterapeuta, liječnika, trenera, kuhara, nutricionista, konobara i animatora stoje Vam na raspolaganju u svim našim hotelima. Iskoristite svoj predah optimalno!

Naše sobe, restorani, sportski i wellness centri kalibrirani su tako da maksmiziraju ljekovit učinak Lošinja i lošinjskog zraka na Vaše zdravlje.

Odaberite neku od naših posebnih ponuda, ili dođite i kreirajte svoj odmor prema trenutnom nadahnuću, kombinirajući boravak u inspirativnoj prirodi i naše usluge. Povedite poslovne partnere, obitelj ili dođite sa prijateljima – za svaku prigodu imamo idealan paket usluga.

zalazak

Romantični zalazak sunca na Lošinju

Proslavite i Novu Godinu s nama – idealan spoj razonode i veselja, opuštanja i obnavljanja uvest će Vas i Vaše najbliže u Novu Godinu na inspirativan i obogaćujuć način, koji će Vas još dugo grijati mediteranskim suncem, morskim plavetnilom i gastronomskim užicima kojih ćete se sjećati s radošću i oduševljenjem.

Cijele godine stojimo Vam na raspolaganju – dobro nam došli!

This post is also available in: English Italian German

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *