Vizija voditeljice LHV wellnessa: mirisima prirode do vitalnosti i zdravlja

Ljubitelji putovanja i luksuznog odmora prepoznali su Hotel Bellevue i Boutique Hotel Alhambra kao iznimno lijepe i inovativne hotele koje vrijedi posjetiti. Cijeli otok Lošinj, a posebno hoteli Bellevue i Alhambra, idealna su destinacija za unaprjeđenja zdravlja, vitalnost i ljepote.

Što vas očekuje u luksuznim wellnesima Spa Clinic Bellevue i Alhambra Spa u sezoni 2016. pitali smo korporatovnu Spa direktoricu  Mladenku Nastovski Mesarić.

mladenka

Mladenka Nastovski Mesarić, Lošinj Hotels & Villas


Spa Clinic dio je cjelovite ponude zdravstvenih programa hotela Bellevue koji pomažu obnoviti prirodne snage, ljepotu i vitalnost. Možete li pojasniti vezu Spa Clinica i drugih elemenata zdravstvenih programa Bellevua?

Koncept Spa Clinic-a prepoznatljiv je po tome što kombinira suvremenu tehnologiju i tradicionalnu medicinu s fokusom na neinvazivne, nekirurške spa i wellness tretmane, a baziran je na principima slow-aginga. Programi koje nudimo svojim gostima razvijeni su u suradnji tima stručnjaka: liječnika, nutricionista, kineziologa, fizioterapeuta i spa terapeuta. Svi oni iz svog kuta prate i usmjeravaju uspješnost tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati. Posebnost Spa Clinic-a je prije svega u tome što daje vidljive rezultate.

Za Spa Clinic i Alhambra Spa odabrali ste kozmetiku Elemis, poznatu i cijenjenu englesku marku prirodne kozmetike. Zašto baš Elemis?

Brand Elemis je za ljubitelje kozmetike isto što i Lamborghini ili Ferrari za ljubitelje automobila. Zahvaljujući njihovom ustrajnom dvadesetpetogodišnjem marljivom radu i razvoju vrhunskih receptura bez kompromisa, Elemis je postao vodeći svjetski brend elitne kozmetike. Zastupljen je u najelitnijim hotelima svijeta.
Za nas nije bilo dvojbe – naš Bellevue i Alhambra zaslužuju najbolje i odabrali smo Elemis, taj poseban put, spoj ljepote, mirisa, luksuza i vidljivih rezultata.
Uz to bih spomenula da Elemis educira svoje terapeute i po nekoliko tjedana, što je iznimno rijetko i dragocjeno. Cilj temeljite edukacije je da ispravna upotreba Elemis kozmetike ostavi prepoznatljivi trag na licima i tijelima gostiju.

elemis

Elemis kozmetika


Što vas je najviše dojmilo kod Elemis kozmetike?

Moto brenda je spoj prirode, aroma, bilja i suvremene tehnologije. Znanstvenici Elemisa putuju po čitavom svijetu u potrazi za najboljim i najučinkovitijim biljkama i prirodnim sastojcima za svoje proizvode. Kao zanimljivost ističem primjer Pro-collagen Marine Cream, njihove najprodavanije kreme, koja se po statistici proda svakih 6 minuta.

Što klijenti Spa Clinica mogu očekivati od tretmana Elemis kozmetikom?

Očekujte jedinstveni doživljaj, mirise i arome koji ostavljaju bez daha, ali prije svega rezultate koji su vidljivi vrlo brzo. Za mene je to bila ljubav na prvi pogled.
Prije svakog tretmana naši gosti provedu nekoliko minuta u razgovoru s terapeutom kako bi se tretman prilagodio jedinstvenim potrebama našeg gosta. Svaki je tretman pomno promišljen i svrsishodan, a dodir terapeutovih ruku uz vrhunsku kozmetiku iznimno je ugodno i opuštajuće iskustvo.

bellevue-wellness

Bellevue Spa Clinic


Pri razvoju koncepata wellnessa Bellevue i Alhambre željeli ste ponuditi još bolju i kvalitetniju uslugu svojim gostima. Što biste izdvojili kao posebnost ova dva wellness centra u odnosu na wellness sličnih hotela u svijetu?

Kada pričamo o spa & wellness centrima i njihovim ponudama, naći ćete mnogo sličnosti u tekstu i opisu tretmana. No, usudila bih se reći da je iznimno lijep prostor, tretmani i kozmetika koju koristimo samo dio uspješnosti wellnessa. Naša filozofija počiva prije svega na svijesti kako je wellness uspješan onoliko koliko je osoblje ljubazno, stručno i zaljubljeno u svoj posao. Iznimno nam je bitno ulagati u edukaciju naših ljudi, te prepoznati terapeute koji svim srcem vole svoj posao i ulažu puno u sebe i svoj profesionalni razvoj. U našim timovima imamo iskusne terapeute, ali i mlade stručnjake jer vjerujemo da spoj različitosti daje upravo onu dimaniku koja wellness čini posebnim. Uvijek volim naglasiti da su naši terapeuti ljudi zlatnih ruku i entuzijastične naravi, bez kojih i najljepši spa centar izgleda prazno, bez duše.

alhambra-spa-tim

Alhambra Spa tim


Alhambra Spa i Spa Clinic Bellevue dijele posvećenost izvrsnosti, ljepoti i inovativnosti programa, no kreirani su tako da svaki ima svoj jedinstveni potpis i stil. Što biste izdvojili kao specifičnost svakog wellnessa?

Bellevue Spa Clinic nudi savoir vivre iskustvo i uživanje u novoj generaciji Spa usluga. Sinergija jedinstvene, lošinjske ljekovite prirode, profinjen i ugodan ambijent, vrhunski kozmetički proizvodi vodećih svjetskih laboratorija i obrazovani terapeuti pružit će sve što vam je potrebno za potpuni užitak i obnovu duha i tijela.
Prostrana i elegantna, Bellevue Spa Clinic sastoji se od prostora za odmor – unutrašnjeg i vanjskog bazena, Relax zone i prelijepog Spa vrta, u kojem možete uživati u blagodatima ljekovite prirode. Bazeni su punjeni grijanom, morskom vodom, a sunčališta i Spa vrt smješteni su u hladu mirisnih, stoljetnih borova.
Beauty i wellness dio raspolažu velikim, osvijetljenim i elegantnim prostorom za tretmane lica i tijela. Čim zakoračite u Spa Clinic osjećat ćete se opušteno, a naši će vam terapeuti preporučiti tretman ili program koji najbolje odgovara vašim potrebama.
Fitness zona sastoji se od prostrane teretane i odvojenog, udobnog studija za jogu i pilates, gdje možete održavati svoju dobru formu. Teretana je opremljena najnovijim spravama i rekvizitima TechnoGym. Kineziolog vam je uvijek na usluzi – za pomoć, koristan savjet ili individualni trening. Za one koji vole mirniji, anaeroban oblik vježbanja, studio za jogu i pilates pruža potpunu udobnost.
Spa Clinic hotela Bellevue je spoj prirodnih materijala, kamena, onyxa, svjetla i zadivljujuće arhitekture. Ljepota pozitivno utječe na stanje ljudskog duha i tako doprinosi učinku slow-aging wellnessa. Spa clinic nudi i zdravstvene programe za mršavljenje, opuštanje od stresa, obnavljanje energije i detox.

alhambra-6

Alhambra Spa

Ukorijenjen u bezvremenskoj iscjeliteljskoj tradiciji najbogatijih svjetskih kultura, Alhambra Spa osmišljen je kako bi vratio ravnotežu i sklad između duha i tijela u oazi ljepote i mira. Opojni mirisi egzotičnih eliksira i ekoloških ulja cresko-lošinjskog arhipelaga koriste se u tretmanima radi postizanja sjaja, zdravlja i mira, unutarnjeg i vanjskog blagostanja. Želite li se opet osjećati smireno, pomlađeno i biti puni energije, posebno osmišljeni tretmani, terapije ili rituali u tome će vam zasigurno pomoći.

This post is also available in: English Italian German

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *