Rezerviraj

Politika zaštite privatnosti

Jadranka Hoteli d.o.o. poštuje vašu privatnost i pridaje veliki značaj zaštiti privatnosti i načinu korištenja vaših osobnih podataka. Poštujemo i uvažavamo privatnost svakog posjetitelja naših web stranica www.losinj-hotels.com („naše web stranice“) i prikupljat ćemo i koristiti osobne podatke samo na ovdje navedene načine i u skladu s vašim pravima i našim zakonskim obvezama.

Molimo pozorno pročitajte ovu Politiku zaštite privatnosti kako biste bili sigurni u razumijevanje njenog sadržaja. Vaša suglasnost s ovom Politikom zaštite privatnosti se smatra danom po prvom korištenju naših web stranica i/ili će se od vas zahtijevati čitanje i prihvat ove Politike zaštite privatnosti. Niste li suglasni s ovom Politikom zaštite privatnosti i ne prihvaćate ju, dužni ste odmah prestati koristiti naše web stranice.

1. Definicije i tumačenje

U ovoj Politici zaštite privatnosti navedeni pojmovi će imati sljedeća značenja:

„Korisnički račun“

označava račun koji je nužan za pristupanje i/ili korištenje određenih dijelova i značajki naših web stranica;

„Kolačić“

označava malu tekstualnu datoteku u vašem računalu ili uređaju koja se sprema pri korištenju određenih dijelova naših web stranica i/ili kad koristite određene značajke naših web stranica. Detalji o web kolačićima koje koristimo na našim web stranicama navedeni su u nastavku u Poglavlju 14.; i

„Zakon o korištenju web kolačića“

označava bitne dijelove Direktive o privatnosti i elektroničkim komunikacijama iz 2003. godine;

2. O nama

Naše web stanice su vlasništvo i pod upravljanjem tvrtke Jadranka Hoteli d.o.o., društva s ograničenom odgovornošću registriranog u Hrvatskoj, pri Trgovačkom sudu u Rijeci,  MBS 040205777; PB 1897225.

Adresa sjedišta: Dražica 1, 51550 Mali Lošinj

OIB: 25295166877

Službenik za zaštitu osobnih podataka
E-pošta: dpo@jadranka.hr
Adresa: Dražica 1, 51550 Mali Lošinj

Pod nadležnosti smo Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Član smo društva Jadranka d.d., Dražica 1, 51550 Mali Lošinj, Hrvatska.

3. Što je obuhvaćeno ovom Politikom?

Ova Politika zaštite privatnosti primjenjiva je samo na vaše korištenje naših web stranica. Naše web stranice mogu sadržavati poveznice na druge web stranice. Molimo imajte na umu da nemamo kontrolu nad načinom prikupljanja, pohrane i korištenja vaših podataka drugih web stranica i savjetujemo vam provjeru politika zaštite podataka ostalih web stranica koje koristite prije no što im otkrijete vaše osobne podatke.

4. Što su to Osobni podaci?

Osobni podaci su definirani u Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU Uredba 2016/679) („GDPR”) kao ‘svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi izravno ili neizravno, osobito uz pomoć identifikatora’.

Jednostavnije rečeno, radi se svakom podatku o vama koji omogućuje utvrđivanje vašeg identiteta. To su očiti podaci, poput imena i kontaktnih podataka, ali i oni manje očiti kao što su identifikacijski brojevi, podaci o lokaciji i mrežni identifikatori.

5. Koja su vaša prava?

  • Prema GDPR, imate sljedeća prava koja ćemo uvijek nastojati štititi:
  • Pravo biti informirani o našem prikupljanju i korištenju vaših osobnih podataka.  Ova Politika zaštite privatnosti bi trebala sadržavati sve informacije koje su vam potrebne, ali uvijek nas možete kontaktirati kako je navedeno u Poglavlju 15. i saznati više i pitati što vas zanima.
  • Pravo pristupanja osobnim podacima koje imamo o vama. U Poglavlju 13. je navedeno kako to možete učiniti.
  • Pravo na ispravak osobnih podataka, ukoliko je bilo koji podatak netočan ili nepotpun. Možete kontaktirati kako je navedeno u Poglavlju 15. kako biste saznali više.
  • Pravo na zaborav, tj. pravo zahtijevati brisanje ili prestanak obrade osobnih podataka kojima raspolažemo. Možete nas kontaktirati kako je navedeno u Poglavlju 15. kako biste saznali više.
  • Pravo ograničiti (tj. spriječiti) obradu vaših osobnih podataka.
  • Pravo prigovora na korištenje vaših osobnih podataka za određenu svrhu ili svrhe.  
  • Pravo prenosivosti podataka. To znači da ako ste nam izravno dali vaše osobne podatke i koristimo ih uz vašu privolu ili u izvršenju ugovora i ti se podaci automatski obrađuju, imate pravo tražiti kopiju tih osobnih podataka za ponovnu uporabu i prijenos drugom voditelju obrade.
  • Pravo vezano uz automatizirano donošenje odluka i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Ne koristimo vaše osobne podatke na ovaj način.

Za više informacija o našem korištenju vaših osobnih podataka ili korištenju vaših prethodno navedenih prava, možete nas kontaktirati kako je navedeno u Poglavlju 15. i saznati više.

Imate li prigovor na naše korištenje vaših osobnih podataka, imate ga pravo podnijeti Službeniku za zaštitu osobnih podataka.

6. Koje podatke prikupljamo?

Ovisno o vašem korištenju naših web stranica, možemo prikupljati neke ili sve od sljedećih osobnih i neosobnih podataka (molimo pročitajte Poglavlje 14. o načinu na koji koristimo web kolačiće i slične tehnologije):

  • Kontaktni podaci (ime, e-pošta, broj telefona, datum rođenja, zanimanje);
  • Podaci za plaćanje (brojevi platnih kartica, adresa za fakturiranje, bankovni podaci);
  • Demografski podaci (dob, spol, država i odabrani jezik);
  • Podaci o vašoj rezervaciji, boravku ili posjetu smještajnom kapacitetu (uključujući objekte Jadranka Hoteli d.o.o. u kojima ste boravili, datum dolaska i odlaska i kupljeni proizvodi i usluge);
  • Članske informacije sudionika programa vjernosti, profilni podaci i zaporka i sve kopije naše korespondencije, ako ste nas kontaktirali;
  • Podaci o vašim interesima i odabirima;
  • Informacije prikupljene uporabom zatvorenih televizijskih sustava, ključeva kartica i drugih sigurnosnih sustava; i
  • Podaci povezani s vašim korištenjem i interakcijom s našim web stranicama, poput IP adrese, lokacije, tipu i verziji web preglednika, operativnom sustavu, popisu URL-ova počevši od polaznog web mjesta, vašoj aktivnosti na našim web stranicama i izlaznoj stranici.

7. Kako koristimo vaše osobne podatke?

Prema GDPR, uvijek moramo imati pravnu osnovu za uporabu osobnih podataka. To može biti jer su podaci nužni za izvršenje ugovora, jer ste dali privolu na naše korištenje vaših osobnih podataka ili jer je to u okviru naših legitimnih poslovnih interesa. Vaši osobni podaci će biti i mogu bitikorišteni u sljedeće svrhe:

  • Podaci koje nam dajete: primamo i pohranjujemo podatke koje unosite na našim web stranicama ili nam ih dajete na drugi način, uključujući, na primjer,  kada kao gost boravite u našim hotelima. U većini slučajeva vi odlučujete koje ćete podatke s nama podijeliti, no nedijeljenje traženih podataka može ograničiti vašu mogućnost sudjelovanja u određenim aktivnostima, pa su tako primjerice podaci za plaćanje nužni u postupku rezervacije. Date li bilo koji osobni podatak treće osobe (primjerice rezervirate smještaj za drugu osobu), time se očitujete kao osoba ovlaštena to učiniti u ime te osobe i dajete nam privolu korištenja tih podataka u skladu s ovom Politikom zaštite privatnosti. Time dajete i očitovanje da su te informacije točne.
  • Automatski podaci: pri korištenju ili interakciji s našim web stranicama i/ili korištenju bilo koje aplikacije koju nudimo na web stranicama, primamo  i pohranjujemo podatke koji nastaju vašom aktivnošću i podatke koji se automatski prikupljaju iz vašeg preglednika ili mobilnog uređaja. Primjerice, poput brojnih web stranica, prikupljamo određene podatke kad vaš preglednik pristupi našim web stranicama, a među njima su vaša IP adresa, tip preglednika, operativni sustav, podaci o mobilnoj mreži, pregledane stranice i vremena pristupa. Te nam informacije pomažu u komunikaciji s korisnicima i boljem razumijevanju.
  • Sigurnosni sustavi: kod posjeta našim smještajnim objektima, mogu se prikupljati podaci o vama kroz zatvorene televizijske sustave, elektroničke ključeve-kartice i druge sigurnosne sustave.
  • Podaci iz drugih izvora: podatke o vama možemo dobivati i iz drugih izvora, poput javnih baza podataka, od marketinških partnera i trećih osoba. Neke od tih osoba su putničke agencije, zrakoplovne kompanije, kartične kuće i drugi partneri.
  • Dobne granice: Jadranka Hoteli d.o.o. ne prikuplja namjerno putem web stranica podatke koji mogu poslužiti za identifikaciju bilo koje osobe mlađe od 18 godina. Jadranka Hoteli d.o.o. može prikupljati podatke za osobu identifikaciju od osoba mlađih od 18 godina u okviru procesa registracije gostiju, no uvijek uz privolu roditelja ili skrbnika maloljetne osobe.  
  • Vođenje i upravljanje vašim Korisničkim računom;
  • Vođenje i upravljanje vašim pristupom našim web stranicama;
  • Personalizacija i prilagođavanje vašeg iskustva na našim web stranicama;
  • Isporuka naših usluga. Vaši osobni podaci su nam potrebni kako bismo s vama sklopili ugovor.
  • Personalizacija i prilagođavanje naših proizvoda i usluga vašim željama.
  • Komunikacija s vama. Ovo može uključivati odgovaranje na e-poštu ili vaše pozive.
  • Newsletter: dostava informacija e-poštom u skladu s vašim izborom (možete se odjaviti s liste i promijeniti izbor u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu ODJAVI u podnožju e-pošte ili slanjem osobne e-pošte sa zahtjevom za odjavu.
  • Analiza vašeg korištenja naših web stranica i prikupljanje povratnih informacija kako biste nam omogućili kontinuirano poboljšanje naših web stranica i vašeg korisničkog iskustva.

S vašom dozvolom i/ili kad je zakonski dopušteno, vaše osobne podatke možemo koristiti u marketinške svrhe, što može uključivati kontaktiranje putem e-pošte i telefonom te tekstualnim porukama i poštom i dostavu informacija, novosti i ponuda naših proizvoda i usluga. Nećemo vam slati nedozvoljene marketinške materijale niti neželjenu poštu. Uvijek ćemo raditi na punoj zaštiti vaših prava i poštovati naše obveze prema GDPR i Uredbi o privatnosti elektroničkim komunikacijama iz 2003. te ćete uvijek imati mogućnost odjave.

Treće osobe čiji se sadržaj pojavljuje na našim web stranicama mogu koristiti web kolačiće, kako je detaljno opisano u nastavku u Poglavlju 14. Molimo pročitajte Poglavlje 14. za više podataka o kontroli web kolačića. Molimo imajte na umu da mi ne možemo kontrolirati aktivnosti trećih strana, niti podatke koje sami prikupljaju i koriste te vam savjetujemo da provjerite njihove politike zaštite privatnosti.

Koristimo automatizirani sustav/sustave za određene postupke odlučivanja i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Želite li u bilo kojem trenutku pitati o bilo kojoj radnji koju smo poduzeli na temelju ovoga ili želite zahtijevati „ljudsku intervenciju“ (npr. pregled radnji od strane neke osobe umjesto oslanjanja samo na automatsku metodu) GDPR vam daje pravo na to. Za više informacija o ovome možete nas kontaktirati korištenjem podataka iz Poglavlja 15. Dozvoljeno je korištenje sljedećih metoda automatiziranog odlučivanja:

  • Ispunite li web obrazac na našim web stranicama, vaši podaci će biti pohranjeni u našem CMS i CRM sustavu i određena povijest pretraživanja  naših stranica može nam biti dostupna i ubuduće kako bismo imali uvid u vaše interese. Te informacije možemo koristiti kako bismo s vama ostvarili učinkovitiji kontakt i poboljšali naše web stranice. Ipak, koristite li privatno pretraživanje, možete nam dostaviti informacije i bez otkrivanja vaše povijesti pretraživanja. Ne želite li nam dati osobne podatke, molimo ne ispunjavajte obrasce na našim web stranicama.
  • Navedete li vaš e-mail i date privolu na marketing slanjem elektroničke pošte, neki podaci će biti prikupljani, poput onih kad je i je li otvoren naš e-mail i na koje ste poveznice kliknuli. Te informacije se koriste za procjenu angažmana i uspjeha e-mail kampanje. Klik na link bilo kojeg od ovih e-mailova može omogućiti vašu osobnu identifikaciju na našim web stranicama i time određena povijest pretraživanja može biti dostupna našim zaposlenicima kako bismo s vama ostvarili učinkovitiji kontakt i poboljšali naše web stranice. Ne želite li tu vrstu praćenja, možete se odjaviti s naših mailing lista ili koristiti opciju privatnog pretraživanja.

8. Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke?

U pravno dopuštenom opsegu čuvat ćemo vaše osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje sljedećeg:

  • svrha za koju su ti osobni podaci dostavljeni,
  • određene i trajne poslovne potrebe, uključujući vođenje evidencija,
  • posebnih pravnih ili regulatornih zahtjeva, i/ili
  • zahtjeva čuvanja evidencija koje mogu biti važne za pokrenute regulatorne istrage ili aktivne pravne postupke.

Tamo gdje nema opravdanja za čuvanje takvih osobnih podataka, oni će biti sigurno izbrisani, uklonjeni, anonimizirani i/ili blokirani. 

Vaše osobne podatke nećemo čuvati dulje od onoga koliko je nužno u skladu s razlogom ili razlozima njihova prikupljanja. Kad prestane potreba za vašim osobnim podacima za poslovne ili pravne svrhe, on će biti izbrisani. Čuvamo osobne podatke koje obrađujemo u ime naših klijenata sve dok imamo ugovor s klijentima o obradi njihovih podataka, a isti je uvijek podložan važećim pravnim zahtjevima. 

9. Kako i gdje pohranjujemo i prenosimo vaše osobne podatke? 

Pohranjivat ćemo i prenositi vaše osobne podatke samo u Europskom gospodarskom prostoru („EEA”). EEA čine države članice EU te Ujedinjeno Kraljevstvo, Norveška, Island i Lihtenštajn. To znači da će vaši osobni podaci biti u potpunosti zaštićeni u skladu s GDPR ili ekvivalentnim pravnim standardima.

Kod prijenosa vaših osobnih podataka trećim stranama u Sjedinjenim Američkim Državama, oni mogu biti zaštićeni ako su pod EU-SAD Štitom privatnosti. On zahtijeva da treća strana osigura zaštitu podataka u skladu sa standardima koji su slični onima u Europi. Više informacija je dostupno na stranicama Europske komisije.

Molimo kontaktirajte nas za dodatne informacije o ovom mehanizmu zaštite podataka koji koristimo pri prijenosu vaših osobnih podataka u treću državu. Naši podaci za kontakt su u Poglavlju 15.

Sigurnost vaših osobnih podataka nama je od ključne važnosti i kako bismo ih zaštitili poduzimamo niz bitnih mjera.

10. Dijelimo li vaše osobne podatke?

Možemo dijeliti vaše osobne podatke s drugim članovima naše grupe u svrhu realizacije usluge. To uključuje sve podružnice grupe

Ponekad sklapamo ugovore sa sljedećim trećim osobama kako bismo isporučili određene proizvode i usluge. To može uključivati obradu plaćanja i marketing. U pojedinim slučajevima te treće osobe mogu zahtijevati pristup nekim ili svim vašim osobnim podacima koje imamo.

Traži li treća strana neki od vaših osobnih podataka kako je gore navedeno, poduzet ćemo korake kako bismo se pobrinuli da se s vašim osobnim podacima postupa sigurno i u skladu s vašim pravima, našim obvezama i obvezama trećih u skladu sa zakonom, kako je opisano u Poglavlju 9.

Vrši li se prijenos vaših osobnih podataka izvan EEA, poduzet ćemo odgovarajuće korake kako bismo se pobrinuli da se s vašim osobnim podacima postupa jednako sigurno i prema GDPR, kako je opisano u Poglavlju 9.

Pod nekim ograničenim okolnostima, možemo imati pravnu obvezu dijeljenja određenih osobnih podataka, uključujući i vaše, ukoliko smo uključeni u pravni postupak ili ispunjavamo zakonske obveze, sudski nalog ili djelujemo po nalogu tijela javne vlasti.

11. Kako možete kontrolirati vaše osobne podatke?

Dodatno uz prava koja imate prema GDPR, a koja su navedena u Poglavlju 5., kad dajete osobne podatke na našim web stranicama može vam biti ponuđena mogućnost ograničenja naše uporabe vaših osobnih podataka. Posebno vam namjeravamo osigurati strogu kontrolu naše uporabe vaših podataka za svrhe izravnog marketinga (uključujući mogućnost odjave s mailing liste klikom na poveznice u našim e-mailovima, i, u trenutku davanja podataka i kroz opcije upravljanja vašim Korisničkim računom).

12. Možete li uskratiti podatke?

Možete pristupiti pojedinim dijelovima naših web stranica bez davanja osobnih podataka.Ipak, za korištenje svih značajki i funkcija raspoloživih na našim web stranicama možda ćete morati dati određene podatke ili dozvoliti prikupljanje određenih podataka.

Možete ograničiti uporabu web kolačića. Više informacija je dostupno u Poglavlju 14.

13. Kako možete pristupiti vašim osobnim podacima?

Želite li znati kojim vašim osobnim podacima raspolažemo, možete nas pitati detalje o tim podacima i njihovu kopiju (ukoliko imamo vaše osobne podatke). To je poznato kao „ispitanikov zahtjev pristupa podacima“.

Svi zahtjevi pristupa podacima od strane ispitanika moraju biti u pisanom obliku i poslani elektroničkom poštom ili poštom na adrese navedene u Poglavlju 15.

U pravilu nema naknade za ispitanikov zahtjev pristupa podacima. Ukoliko je vaš zahtjev „očito neosnovan ili pretjeran“ (primjerice, stalno je ponavljan), može biti zaračunata naknada za administrativne troškove odgovaranja na vaše zahtjeve.

Na vaš zahtjev za pristupom podacima odgovorit ćemo u roku od mjesec dana od primitka. Ciljamo pružiti iscrpan odgovor, zajedno s kopijom vaših osobnih podataka u navedenom roku. U nekim slučajevima vaš zahtjev može biti složeniji i može biti potrebno više vremena, maksimalno do tri mjeseca, od datuma primitka vašeg zahtjeva. Bit ćete u potpunosti informirani o tijeku postupka dostave odgovora.

14. Kako koristiti kolačiće?

Naše web stranice mogu koristiti i pristupati određenim Kolačićima prve strane na vašem računalu ili uređaju. Kolačići prve strane su oni izravno spremljeni i korišteni s naše strane. Kolačiće koristimo kako bismo olakšali pristup i unaprijedili korisničko iskustvo naših web stranica i kako bismo pružali čim kvalitetnije proizvode i usluge. Pažljivo smo odabrali Kolačiće koje koristimo i poduzeli korake kako bismo zajamčili zaštitu i poštivanje vaše privatnosti i osobnih podataka u svakom trenutku.

Korištenjem naših web stranica na vašim računalima i uređajima možete primati i određene web kolačiće trećih strana. Kolačići treće strane su oni koji potječu od web-mjesta, usluga i/ili trećih osoba, dakle ne od nas. Kolačići treće strane korišteni su na našim web stranicama radi pružanja boljeg korisničkog iskustva.. Web kolačići nisu nužni za rad naše web stranice i vaše korištenje i iskustvo naših web stranica neće biti ni na koji način pod utjecajem vašeg odbijanja privole za web kolačiće.

Svi web kolačići korišteni na našoj web stranici korišteni su u skladu s postojećim Zakonom o korištenju web kolačića. 

Određene značajke naših web stranica ovise o kolačićima prve strane.  Zakon o korištenju web kolačića propisuje da moraju biti „strogo nužni“. Ovi kolačići su prikazani u tablici u nastavku. Nećete biti traženi privolu za spremanje tih kolačića, ali je i dalje važno da ste ih svjesni. Možete blokirati kolačiće promjenom postavki internetskog preglednika kako je navedeno u nastavku, no molimo budite svjesni da naše web stranice u tom slučaju mogu ne raditi kako treba. Poduzeli smo sve moguće mjere kako bismo vam zajamčili privatnost i da davanjem privole ne budete izloženi riziku.

Prije spremanja web kolačića treće strane na vaše računalo ili uređaj, prikazat će vam se obavijest sa zahtjevom privole za spremanje Kolačića. Davanjem privole za spremanje Kolačića omogućujete nam pružanje najboljeg mogućeg iskustva korištenja i usluge.

Sljedeći Kolačići prve strane mogu biti spremljeni na vaše računalo ili uređaj:

Funkcionalni kolačići (strogo nužni)

Kliknete li na gumb na baneru kolačića, kolačić sprječava ponovni prikaz banera. Koristite li kontaktni oblik, postavlja se kolačić sesije.

Google Analytics (nisu strogo nužni)

Koristimo Google Analytics za prikupljanje informacija o tome kako posjetitelji koriste naše stranice. Primjerice, prikupljamo podatke stranice s koje je posjetitelj došao i ukupni broj posjeta našim stranicama. To može uključivati podatke o lokaciji korisnika. Možemo koristiti značajke Google Analytics Advertising-a za svrhe remarketinga.  Možete izabrati da ne budete praćeni korištenjem alata Google Analytics instaliranjem Google Analytics Opt-Out preglednika na trenutnom pregledniku koji koristite. Više o tome na adresi:

https://policies.google.com/privacy?hl=en

Hotjar (nisu strogo nužni)

Hotjar is je alat za analitiku i povratne informacije koji koristimo kako bismo pratili korištenje naših web stranica i unaprijedili korisničko iskustvo. Hotjar sprema kolačiće i pomaže nam pratiti ponašanje na stranicama.  Kolačići ne sadrže osobne podatke koji omogućuju identifikaciju. Više o tome na adresi:

https://www.hotjar.com/legal/policies/cookie-information

 

Sljedeći Kolačići treće strane mogu biti spremljeni na vaše računalo ili uređaj:

Google AdWords

Možemo koristiti Google AdWords kao pomoć u oglašavanju i mjerenju učinkovitosti naših kampanja. Ovaj alat možemo koristiti i za prikupljanje informacija o lokaciji, segmentaciju stranica po rubrikama i za svrhe remarketinga.  Kliknite ovdje i saznajte više ili uredite postavke:

https://policies.google.com/privacy?hl=en

Google Dynamic Remarketing

Ove alate za praćenje koristimo za praćenje korisničkog ponašanja u vremenu i preko web stranica trećih, kako bismo poboljšali učinkovitost našeg internetskog oglašavanja.  Prikupljamo informacije o tome koje oglase gledaju naši korisnici i da li ih otvaraju. Te informacije koristimo za poboljšavanje i prilagođavanje našeg oglašavanja. Kliknite ovdje i saznajte više ili uredite postavke:

https://policies.google.com/privacy?hl=en

Google Tag Manager

Google Tag Manager koristimo za praćenje ponašanja korisnika, za analizu prometa i optimizaciju marketinga. To uključuje upravljanje tagovima trećih strana. Kliknite ovdje i saznajte više ili uredite postavke:

https://policies.google.com/privacy?hl=en

DoubleClick

DoubleClick koristi kolačiće za unaprjeđenje oglašavanja. Neke uobičajene aplikacije služe za ciljano oglašavanje na temelju onoga što je korisniku važno te za bolje izvještavanje o uspjehu kampanje i za izbjegavanje prikazivanja oglasa koje je korisnik već vidio. Saznajte više:

https://policies.google.com/privacy?hl=en

Facebook Connect and Facebook Custom Audience

 

Ovu tehnologiju koristimo kako bismo korisnicima omogućili dijeljenje iskustava s našim stranicama na Facebooku i kako bismo mjerili učinkovitost naših marketinških kampanja. Saznajte više: 

https://www.facebook.com/policy/cookies/

Zendesk

Ovaj kolačić koristimo za bolje razumijevanje odabira posjetitelja i korisnika i poboljšanje njihovih iskustava te za praćenje i analizu podataka o uporabi, navigaciji te statističkih podataka. Onemogućite li kolačiće, možete i dalje posjetiti web stranice i koristiti usluge, no može vam biti ograničena uporaba određenih značajki ili dijelova naših stranica ili usluga.  Saznajte više:

https://www.zendesk.com/company/cookie-policy/

MyFonts Counter

Koristimo web font s myfonts.com. Zbog uvjeta licence, prati se pregled stranica brojanjem posjeta web stranicama za statističke svrhe i prijenos podataka u MyFonts. Saznajte više:

https://www.myfonts.com/info/terms-and-conditions

TradeDesk

Trade Desk je platforma koja omogućuje kupnju alata za digitalne medije. Konverzijski piksel koji dodajemo omogućuje nam praćenje rezultata i uvid u medijska ulaganja.  Saznajte više:

https://thetradedesk.com/general/privacy-policy#optout

Adform

Adform ima tehnologiju koja se koristi za kreiranje i predstavljanje bogatog i raznovrsnog internetskog marketinga. Može se koristiti za sljedeće namjene: sekvencijalni prikaz oglasa, prikaz određenih proizvoda u skladu s interesom, prikaz oglasa u skladu sa statističkom vjerojatnosti ili odlučivanje o prikazu na osnovi reakcija na gore navedene tehnike. Saznajte više:

https://site.adform.com/uncategorized/product-and-services-privacy-policy/

 Kolačiće možete deaktivirati u vašem internetskom pregledniku. Većina preglednika vam omogućuje onemogućavanje spremanja kolačića ili samo kolačića treće strane. Standardne postavke su takve da većina preglednika prihvaća kolačiće, ali to je moguće promijeniti. Za više detalja molimo koristite izbornik za pomoć u vašem internetskom pregledniku ili dokumentaciju koju ste dobili s vašim uređajem.

Možete izabrati brisanje kolačića na vašem računalu ili uređaju u bilo kojem trenutku, ali tako možete izgubiti podatke koji vam omogućuju pristup našim stranicama na brži i učinkovitiji način uključujući, bez ograničenja, postavke za prijavu i personalizaciju.

Preporuka je da redovito ažurirate preglednik i operativni sustav i da slijedite pomoć i vodič developera vašeg preglednika i proizvođača vašeg računala ili uređaja, ukoliko niste sigurni kako prilagoditi postavke privatnosti.

15. Kako vas možemo kontaktirati?

Za pitanja vezano uz vaše osobe podatke i zaštitu podataka, uključujući kako poslati zahtjev ispitanika za pristupom, možete koristiti sljedeće podatke:

E-mail: dpo@jadranka.hr

Poštanska adresa: Dražica 1, 51550 Mali Lošinj.

16. Izmjene ove Politike zaštite privatnosti

Ova Pravila zaštite privatnosti ažurirana su dana 25. svibnja 2018. i stupaju na snagu s tim datumom.

Povremeno možemo mijenjati ovu Politiku zaštite privatnosti. Izmjene mogu biti nužne zbog izmjena zakona ili našeg poslovanja na način koji utječe na zaštitu osobnih podataka.

Sve izmjene će bez odgađanja biti objavljene na našim web stranicama i smatrat će se da prihvaćate uvjete naše Politike zaštite podataka s prvom uporabom naših web stranica nakon izmjena. Savjetujemo vam redovito praćenje ove stranice kako biste bili u toku.