Gastronomsko putovanje Lošinjem

Dine Around – posebna ponuda za polupansionske goste

lanterna

Lanterna Grill

Svako putovanje obogaćuje nas novim vizurama, mirisima, doživljajima, a posebno – okusima i mirisima hrane. Da bi vaš gastronomski doživljaj na Lošinju bio vrhunski, osmislili smo posebnu ponudu ‘Dine Around‘. Umjesto večere u hotelu odaberite večeru u nekom od naših osam restorana, smještenih na naljepšim lokacijama otoka, uz more, u hladu mirisne borove šume.

gastro-6

Fine Dining

Svaki od restorana nudi vam drugačije gastronomsko iskustvo. Jednostavna i krepka otočka hrana, profinjeni mediteranski fusion u skladu sa najnovijim kulinarskim trendovima, riba sa grilla ili najfinije namirnice i ekološki uzgojeno povrće s Lošinja spravljeno po vrhunskim recepturama – izbor je na vama.

Kroz ‘Dine Around‘ program želimo vam predstaviti svo bogatstvo lošinjske i mediteranske kuhinje i omogućiti da svaki dan isprobate nove, bogate okuse, putem upoznajući najljepše uvale, šetnice, plaže i vidikovce Lošinja.

borik

Borik Mediterranean Bar

Iskoristite mogućnosti ‘Dine Around‘ programa i upoznajte gastronomsku ponudu Lošinja. Večeru  upotpunite vrhunskim vinom i uživajte u nezaboravnom zalasku sunca u jednom od naših restorana uz more.

Dobar tek!

 

This post is also available in: English Italian German

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *